fbpx
coaching si consiliere individuala timisoara
Picture of Simona Chirilă

Simona Chirilă

Blocat în propriile gânduri

Fiecare gând, fiecare emoție și fiecare cuvânt provoacă o vibrație în corpul uman, și chiar dacă multora le este greu să creadă, toate acestea lasă acolo o amprentă incontestabilă.

Gândurile sunt cele care ne creează viața. Gândurile pozitive sunt cele care ne întrețin sănătatea și frumusețea, asta deoarece corpul este un produs al minții noastre, iar aceasta din urmă este cea care îl controlează. Acesta este principalul motiv pentru care gândurile negative trebue înlocuite cu gânduri pozitive. Atenție! Această afirmație este incontestabil valabilă, indiferent de situație.

Și totuși, cum iau naștere atunci bolile? Foarte simplu: gândurile negative sunt cele răspunzătoare pentru toate dezechilibrele care au loc la nivel mental și care ulterior se răsfrâng la nivelul corpului. Toate” semințele” de stres, teamă, furie, vinovăție, nervozitate, conflict, neacceptare etc, dau naștere bolilor resimțite la nivel fizic.

Este mult prea bine cunoscutt faptul că suntem minte – trup – suflet.

Când unul dintre aceste trei elemente este în suferință, cel mai adesea se manifestă sentimente de îndoială, neîncredere, frică, conflict interior – adică toate acele emoții negative care stau la baza apariției bolii originale. Și astfel intrăm înt-un cerc vicios, iar boala nu face altceva decât să ne țină cu mâinile legate scoțând la iveală sentimentul de neputință. În acest moment, dacă vei continua să mergi înainte, nu vei face altceva decât să te adâncești în întunecimea cercului pe care singur l-ai creat. Doar pășind în lateralul adevăratei probleme, identificând acea emoție sau acel gând original care a creat-o, poți păși pe adevăratul drum spre vindecare.

Sănătatea se termină acolo unde dispare armonia, iar boala apare în momente de dezechilibru.

Fiecare dintre noi este direct răspunzător dacă rămâne în continuare prizonierul bolii alegând calea cea mai simplă, cea a victimizării, sau caută intuiția și inspirația de care are nevoie pentru depășirea unor astfel de momente.

Gânduri bune și emoții sănătoase vă doresc!
Simona

Distribuie această postare

Facebook
Tipărește
Email

Bine ai venit!