fbpx

Felicitări! Te-ai înscris la webinar! Nu uita să-ți verifici mailul pentru că ți-am trimis un BONUS!

Înainte să pleci, te invit să descoperi o

OFERTĂ specială:

Caietul de exerciții "Descoperă Puterea Filmelor tale Mentale," îți oferă șansa de a descoperi secretele transformării personale și de a-ți schimba viața în mod semnificativ.
Este o oportunitate unică de a investi în tine însuți și de a-ți dezvălui potențialul neexploatat!
0 %

Știai că, potrivit experților în dezvoltare personală, aproximativ 90% dintre oameni nu își ating obiectivele, în mare parte din cauza lipsei unei viziuni clare și a unui mindset pozitiv? Te-ai întrebat vreodată ce fac diferit cei 10% care reușesc să își transforme visele în realitate prin utilizarea filmelor mentale?

Ce vei învăța din acest caiet?

Ce pierzi dacă nu știi cum să folosești FILMELE MENTALE

Stres și Anxietate Crescută

Lipsa conștientizării filmelor mentale negative poate duce la un nivel crescut de stres și anxietate în viața de zi cu zi, afectându-le calitatea vieții.

Relații Slabe

Filmele mentale negative pot afecta modul în care interacționezi cu ceilalți. Poți pierde conexiuni autentice și relații sănătoase dacă nu înțelegi și nu îți controlezi reacțiile mentale.

Stagnare Personală

Fără conștientizarea și gestionarea filmelor mentale, poți rămâne blocat în loc să se producă dezvoltarea ta personală și profesională.

Lipsa Încrederei în Sine

Filmele mentale negative pot submina încrederea în sine și pot împiedica asumarea riscurilor și realizarea obiectivelor.

Pierderea Oportunităților

Prin concentrarea pe gânduri și emoții negative, poți să nu observi oportunitățile care îți pot îmbunătăți viața, deoarece sistemul tău nervos NU le poate identifica.

Probleme de Sănătate

Stresul cronic și negativitatea pot avea un impact advers asupra sănătății fizice și psihice, ceea ce poate duce la diverse probleme de sănătate.

Lipsa Fericirii și Satisfacției

Ignorarea filmelor mentale poate să ducă la o lipsă de satisfacție și fericire în viața de zi cu zi, lăsându-i pe oameni cu un sentiment de nemulțumire.

Înstrăinare de Sine

Poți să te pierzi pe tine însuți și să nu îți mai cunoști adevărata identitate din cauza influenței filmelor mentale negative.

De ce să alegi Caietul "Descoperă puterea Filmelor tale Mentale"?

Caietul de exerciții “Descoperă Puterea Filmelor Tale Mentale”  este disponibil la prețul special de doar 19 RON (redus de la 49 RON) pentru o perioadă limitată – doar pe durata desfășurării seriei de webinarii FILMELE MENTALE. Este o oportunitate unică de a investi în propria dezvoltare personală și de a-ți transforma viața în bine.

Transformarea ta personală începe acum! Alege să investești în tine însuți și să descoperi puterea transformării personale cu ajutorul caietului de exerciții.

S.C. MTC Master for Life S.R.L.
CUI: 35887186

S.C. NLP WORLD TRAINING & COACHING S.R.L.
CUI: 48604826

Tel: 0763 945 529

Bine ai venit!