dezvoltare personala 5
Simona Chirilă

Simona Chirilă

CONCEDIU – dulce concediu …

Cea mai mare parte din timp o petrecem muncind sau făcând diverse alte activități, servicii sau îndatoriri pentru noi și restul familiei. Poate că ai un job care pretinde să te țină în loc în sezonul estival sau poate situația economică nu este tocmai cea mai “roz”.

Dacă ești într-una din aceste două situații, să știi cu siguranță că există alternative. (pentru doritori, putem dezbate problema în privat.

Perioada concediului este esențială pentru fiecare dintre noi și este un generator de energie pentru întreaga familie. Pentru că în timpul anului, petrecem mai puțin timp față de cât ar trebui alături de familie/copii/partenerul(a) de viață. Iată cum concediul poate veni ca un colac se salvare, prin care să îți reîncarci bateriile, să faci activitățile care îți plac și să petreci mai mult timp cu cei dragi, Dați-vă timp să stați împreună, să vorbiți “vrute și nevrute”, să zâmbiți cât puteți de mult, să dați deoparte grijile și să creșteți intensitatea fiecărei clipe petrecute alături.

Nu contează atât de mult dacă mergi la mare sau la munte, cu cortul sau la hotel de 5 stele, daca stai 10 zile sau doar un week-end prelungit. Important este să fii în acel loc în care te-ai întoarce cu drag oricând. Important este să ai alături de tine acele persoane care contribuie pozitiv la starea ta de spirit.

Important este ca TU să te bucuri de acest concediu!

Distribuie această postare

Share on facebook
Facebook
Share on print
Tipărește
Share on email
Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up

Contact

RE-Programarea Mentală

Descarcă PDF-ul GRATUIT

Fi la curent cu cele mai noi informații

Abonează-te la Newsletter

Primește notificări despre cele mai noi informații și articole de la Simona Chirilă