fbpx
SIMONA CHIRILĂ
workshopuri-Workshop-dezvoltare-personala_SQ-scaled.jpg

Dezvoltare

Personală

intră în controlul gândurilor tale

Învață tehnica maeștrilor NLP

Învață magia din spatele cuvintelor
Știai că foarte mulți oameni se blochează în propriile gânduri?  Astfel rămân neîmpliniți, acumulează frustrări și renunță la visurile lor. În acest curs te voi învăța una dintre cele mai puternice tehnici NLP care îți vor fi utile în a dezvolta adevărata măiestrie personală.
Ce este NLP?
Programarea Neuro-Lingvistică este dovada incontestabilă a legăturii dintre minte și limbaj, iar interacțiunea dintre cele două determină comportamentul și rezultatele.
Programarea

Se referă la modul în care ne ordonăm acțiunile noastre pentru a realiza ceea ce ne-am propus.

Neuro (neurologia)

Se referă la minte și la modul în care gândim.

Lingvistică

Se referă la minte și la modul în care gândimia în considerare modul în care ne folosim de limbaj și cum acesta ne afectează.

7 motive pentru a te înscrie acum

 • Într-un singur curs înveți ceea ce alții nu învață într-o viață.

 • Înțelegi cum fiecare își construiește propria realitate

 • Afli metoda prin care poți vedea și înțelege dincolo de cuvintele spuse de cel din faţa ta.

 • Tot ceea ce înveți la acest curs poți aplica imediat în viața reală.

 • Cum să înveți rapid să vorbești cu cel din fața ta, într-un mediu plăcut și relaxat, astfel încât să obții lucrurile pe care ți le dorești.

 • Ce întrebări să pui celui de lângă tine astfel încât să te faci înțeles în doar căteva minute.

Acest curs este doar pentru cei care vor cu adevărat să evolueze și să aibă mai mult impact la oameni!
Învață cum să privești, să asculți, să simți și să analizezi!
Ai nevoie de aceasta pentru a prelua din mediu informațiile de care ai tu nevoie, și nu ceea ce alții vor să te facă să crezi. Aceasta este calea maeștrilor în NLP.
Deciziile pe care le luăm ne influențează viața
Deciziile pe care le luăm ne influențează viața

Când știi cum să îți dirijezi mintea, preiei controlul gândurilor tale

Observăm lucrurile prin propriile filtre
Observăm lucrurile prin propriile filtre

Când înveți să privești lucrurile și din alte perspectivă, lucrurile în sine se vor schimba

Cu toții avem strategii mentale de care nu suntem conștienți
Cu toții avem strategii mentale de care nu suntem conștienți

Când descoperi acțiunile subconștiente de la baza strategiei, controlezi rezultatele finale

Ce vei învăța în acest curs?
 • Cum mintea conștientă și cea subconștientă acumulează informațiile din jur prin intermediul celor 5 simțuri, și cum acestea îți influențează comportamentul

 • Cum să îți identifici simțurile predominante și cum se creează “modelul lumii tale”

 • Cum îți poți direcționa comunicare în alegerea comportamentului dorit

 • Cum se creează o reprezentare internă a lumii exterioare

 • Importanța înlocuirii gândirii inutile cu una care te poate duce într-o stare plină de resurse

 • Modul în care se creează hărțile metale

 • Cum să citești persoana din fața ta, dincolo de ceea ce îți spune în cuvinte

 • Să identifici strategiile mentale inconștiente ale tale sau ale altor persoane

 • Cum să modifici propriile tale strategii mentale atunci când vrei să obții rezultate diferite

 • Înțelegi modul diferit în care oamenii acționează

 • Să ai control mai mare asupra situațiilor dn viața ta

 • Și multe altele

Costuri și alte detalii
lei 235
 • Plata cursului se face integral în contul RO29BTRLRONCRT0343900801 deschis la BT Transilvania al SC. MTC Master For Life SRL

Cursul va avea loc în data de 2 noiembrie, între orele 10:00 – 18:00, numărul de locuri este limitat. În acest tarif este inclus Coffee Break (apă, ceai, cafea, gustare), iar în intervalul 12:00-13:30 este programată pauza de masă. Pentru mai multe informații, mă poți contacta direct la 0763 94 55 29
Dacă la finalul cursului ești nemulțumit, primești banii înapoi.
Seminarul se adresează tuturor celor care își doresc să vadă, să audă și să înțeleagă modalitățile prin care tehnicile NLP îți pot schimba viața. Informațiile pe care le vei primi aici au aplicabilitate generală, așa încât tu să le poți folosi în viața personală, în relațiile de familie, cu prietenii sau cu colegii, în business, vânzări și lista poate continua.

Cine sunt eu?

DSC_1110-scaled.jpg

Simona Chirilă

Psiholog

Trainer

NLP master coach

Consilier dezvoltare personală

Fire optimistă, creativă şi deschisă la nou, sunt interesată de optimizarea şi îmbunătăţirea relaţiilor şi comunicării interumane. Îmi plac oamenii, ador lucrurile bine făcute şi pun pasiune în ceea ce fac. Consider că sunt cele mai bune metode de a te cunoaşte şi de a te face să te simţi bine cu tine însuţi. Pot spune că aceste lucruri mă caracterizează, sunt cele care mă determină să mă autoanalizez mereu şi să mă dezvolt continuu.

 

Accept provocările contructive în direcţia mea de drum, ştiind că doar ieşind din zona de confort pot progresa. Pasionată de educaţia non-formală, mă concentrez mereu pe nevoile clienţilor şi pe dezvoltarea unor soluţii personalizate pentru obţinerea rezultatului dorit! Citatul preferat: “Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci”.

Ce spun cei care au participat la cursurile anterioare?

Pentru mine, cursul Master Yourself al Simonei Chirila a fost una dintre cele mai bune investitii in propria dezvoltare personala si autocunoastere.
Ofera informatii de cea mai buna calitate, excelent structurate si transmise in cel mai clar, accesibil si inteligent mod cu putinta.
Vei avea parte de multe constientizari valoroase si vei capata o intelegere superioara a relatiei cu propria minte.
Simona este un mentor si un Life Coach remarcabil.
O recomand cu mare caldura si entuziasm.

T1_MY

Recomand cu încredere!! Din cursurile Simonei am învățat sa trăiesc mai conștient, să-mi aleg persoanele pe care doresc sa le am în jurul meu, și cum să iau decizii mult mai ușor! Simo, ești un îndrumător minunat și plina de pozitivitate! Mulțumesc Simona? și mulțumesc tuturor participanților sunt o norocoasa ca v-am cunoscut!!!

T1_Prac
Alexandra

Când m-am înscris în cursul pe Facebook a fost pura întâmplare...dar nimic nu este întâmplător și am participat la curs am ascultat tot ce a zis Simona chiar ma regăseam în cuvintele ei si am descris multe chestii interesante și am simțit compatibilitate care m-a făcut sa ma înscriu în cursul Master Yourself acolo a fost fantastic: mi-a deschis ușa spre o alta lume...o lume diferita de alții, dar pentru mine era ce aveam nevoie...am învățat multe am pus în practica și pot zice cu mana pe inima ca sunt un alt om...Mulțumesc Simona pentru tot! Iti voi fi recunoscătoare toată viata...ești avatarul meu!!!

T10_MY
Diana

Mi-a plăcut felul în care mi-a schimbat comportamentul, m-a făcut să conștientizez și mi-a schimbat starea de fiecare dată. Cred că punctul forte al acestui program a fost dat de energia care s-a creat în timp și de faptul că am putut să fiu deschisă. Simo, mi-ai oferit ce aveam nevoie, fără să îmi dau seama, și acest lucru s-a întâmplat la momentul potrivit!

T2_MY
Anca

Pentru mine cursul acesta a fost ca o gura de aer proaspăt. Mi-am amintit cum am început, acum câțiva ani, în Timișoara și m-a făcut să conștientizez ca am evoluat cu adevărat. Dupa aproape fiecare curs ma simt mai încrezătoare în mine și am și mai mult curaj pentru a-mi atinge țelurile. Mulțumesc, Simona ??

T2_Prac
Roxana

În mare parte am rămas cu aproape tot ce s-a predat și discutat. Simona este minunată și foarte pricepută! Pregătește-te pentru data viitoare.

T3_MY
Gabriela

Un curs deosebit, deschis plin de momente în care deschizi ochii și privești în interiorul tău, Simona e o persoana deosebită cu un talent ieșit din comun, un trainer și coach dar mai ales un prieten. Mulțumesc pentru momentele de "Aha!!"

T3_Prac
Narcis

Rezulatele acestui program sunt resimțite foarte puternic și vreau să particip în continuare. Mi-a plăcut foarte mult modul de abordare, explicațiile detaliate, cursivitatea prezentărilor și exercițiile practice.

T4_MY
Ana

Renunță la focusul pe probleme și concentrează-te pe soluții.

Programul MASTER YOURSELF poate fi soluția ta!

Evenimente anterioare în imagini

Contact

Bine ai venit!