fbpx
SIMONA CHIRILĂ
Workshopuri-Cupluri_SQ-scaled.jpg

Workshop

pentru

Cupluri

armonia în cuplu

Workshop special conceput pentru cupluri în care să vă conectați și să vă bucurați cu adevărat unul de celălalt​
Armonia în cuplu, mit sau adevăr?
Te invit într-un mediu relaxant, un cadru perfect pentru învățare experențială în care puteți descoperi adevăratele valori din spatele relației voastre. Acestea sunt cele care vor face ca legătura dintre voi să fie mai puternică și să vă susțină în tot ceea ce doriți să realizați!
Ce este cel mai important pentru tine?
 • Să știi ce anume "sugrumă" în timp relația de cuplu, estompează pasiunea și aduce frustrări și neînțelegeri.

 • Ce ingrediente sunt necesare pentru a avea relația pe care ți-o dorești cu adevărat.

 • Să știi calea de urmat pentru ca tu să trăiești în armonie, fericire și înțelegere cu partenerul de viață.

Află aceste lucruri și experimentează-le alături de partenerul sau partenera ta în cadrul workshop-ului care îți va duce relația spre un alt nivel.
Pentru ca o relație să funcționeze bine este nevoie

Să o construiești

Să o valorifici

Să o imbunătățești permanent

Toate acestea se întâmplă pentru a te împlini pe tine și pentru a-ți aduce fericirea alături de persoana iubită!
Acest atelier este o resursă puternică pe care o puteți folosi pentru relația voastră!
Propria poveste este motivul cel mai important pentru care merită să participi
Toate acestea se întâmplă pentru a te împlini pe tine și pentru a-ți aduce fericirea alături de persoana iubită!
Eu (Simona) sunt psiholog, trainer, consilier pentru dezvoltare personală și Master coach NLP (Programare Neuro-Lingvistică), și am decis ca tot ceea ce știu și am învățat să pun în folosul oamenilor. Astfel am creat cursuri și ateliere de dezvoltare personală pentru adulți și copii. De ce? Pentru că vreau să le facilitez accesul spre o mai bună înțelegere a modului în care gândesc, a tiparelor de comportament și ulterior prin găsirea de modalități care să le aducă schimbări durabile care să îi susțină în tot ceea ce vor să realizeze! Suntem un cuplu de mai bine de 18 ani. Pentru început dragostea a fost cea care ne-a unit, iar odată cu trecerea timpului a crescut profund. Ne-am maturizat, am crescut și ne-am dezvoltat în cadrul relației noastre. La noi, ca și în majoritatea altor cazuri, relația a început în baza unei pasiuni de moment, a unui entuziasm și a unui extaz caracteristic perioadei de început. Dar această fază nu durează o veșnicie și nici nu apare în fiecare zi. În timp, pasiunea se estompează, iar așteptările nerealiste pe care le avem de la celălalt pot duce de-alungul timpului la probleme serioase. Așa s-a întâmplat și la noi. Cu ceva ani în urmă am fost în faza de platou, în care mergeam pe pilot automat și parcă amorțiți: comunicarea dintre noi se reducea drastic și era de o calitate inferioară, reproșurile și-au făcut culcuș în familia noastră, ne contraziceam de la lucruri mărunte și fiecare ținea “cu dinții” să demonstreze că are dreptate. Apoi, atunci când am realizat că ne îndreptăm în altă direcție decât cea pe care initial ne-am dorit-o, ne-am dat seamă că buna funcționare a relației depinde doar de noi și de gradul nostru de implicare. Am decis că amândoi vrem să oferim un bun exemplu micuței noastre și în același timp să ne bucurăm de viață împreună! Așa a început transformarea personală a fiecăruia dintre noi și a relației noastre implicit. Am căutat răspunsuri, am vrut să aflăm ce ne blochează, care sunt tiparele după care funcționăm, care ne sunt programele adânc înrădăcinate în subconștient care ne determină să facem ceea ce facem. Acesta a fost pasul esențial pe care l-am făcut pentru dezvoltarea și maturizarea relației noastre. Deși fiecare dintre noi știm că mai sunt lucruri la care trebie să lucrăm, acum putem spune că suntem fericiți împreună, ne bucurăm de viață și de copilul nostru minunat. Parte din transformarea noastră vreau să o împărtășesc acum cu voi. Vreau să vă arăt cât este de important să fiți amândoi “pe același drum”, să îți spun care sunt programele subconștiente și cum acestea vă ghidează gândurile și să vă demonstrez cum puteți aduce gânduri bune în viața voastră. Deși par “lucruri mărunte”, toate aceste sunt cele care stau la baza unei relații reușite, în armonie cu fiecare dintre voi.

E timpul pentru VOI !

E timpul pentru TINE !

Pentru cine este acest program?
Acest workshop este doar pentru cine vrea mai mult de la relația de cuplu pe care o are!
 • Crezi că e normal să duci o viață monotonă, plictisită și plină de rutină?

 • Este nevoie să proiectezi în exterior imaginea “cuplului perfect” ca să dai bine în ochii cunoscuților?

 • Ți se pare că ceea ce spune restul familiei este mai important decât părerea voastră?

 • Crezi că toate căsniciile sunt susținute de frustrările și dezamăgiri și că “așa merg lucrurile la toți”?

 • Ți-e greu să îți imaginezi cum ai putea să îmbunătățești relația în fiecare zi?

 • Ești gelos sau geloasă și ai convingerea că dacă partenerul ai face cum vrei tu în semn de iubire, atunci vei fi ok?

 • Crezi că este “normal să te complaci” și să accepți situația așa cum este ea acum, ca apoi să te plângi de partener de fiecare dată când ai ocazia? 

Dacă nu vrei mai mult de la relația voastră, nu crezi că se poate și altcumva și vrei să rămâi cu vechile convingeri, atunci acest workshop nu este pentru tine. În schimb, dacă dincolo de toate setările sociale care există acum, îți dorești echilibru, înțelegere, respect și o relație care să vă împlinească și să fie în armonie cu voi, acest workshop este cu siguranță pentru voi! Indiferent dacă sunteți la început de drum, sunteți proaspăt căsătoriți sau într-o relație de mai mult timp veți fi la locul și momentul potrivit. Tot ce contează în acest moment este ca voi să credeți și să vă doriți cu adevărat o relație care să vă susțină și care să vă ofere mediul de care aveți nevoie!
Vrei mai mult de la tine și de la relația ta? Vrei să te simți împlinit și apreciat de partener? Vrei să te simți valorizat și important? Atunci această experiență transformatoare este pentru TINE, pentru VOI!
Care sunt beneficiile acestui atelier?
 • Te bucuri de o atmosferă plăcută și relaxantă

 • Afli informații practice și argumentate

 • Vezi o altfel de abordarea pentru rezolvarea problemelor în cuplu

 • Descoperi cum convingerile din copilărie te limitează în relația de cuplu

 • Înveți cele mai simple și utile tehnici pe care le poți aplica pentru a aduce armonia în cuplu

 • Vei înțelege modul în care tiparele se repetă din nou și din nou, până atunci când iei decizia să faci schimbarea care te va susține cu adevărat în viață

Costuri și alte detalii
lei 250/CUPLU
 • Pentru confirmarea rezervării, trebuie  plătit integral costul workshop-ului  în contul RO29BTRLRONCRT0343900801 deschis la BT Transilvania al SCL CONCEPT SRL-D, cu mențiunea : “Armonie în cuplu”

Workshop-ul va avea loc în data de 20 februarie în intervalul orar 18:00 – 21:00. Locația va fi anunțată participanților. Cadrul este rstrâns, iar numărul de locuri este limitat. De ce? Pentru că pun accent pe CALITATE şi CONFIDENŢIALITATE, și vreau să vă ofer un mediu perfect pentru reflecție și schimbare! Pentru mai multe informații, mă poți contacta direct la 0763 94 55 29
Dacă la finalul întâlnirii ești nemulțumit, primești banii înapoi.

Cine sunt eu?

Simona Chirilă

Psiholog

Trainer

NLP master coach

Consilier dezvoltare personală

Fire optimistă, creativă şi deschisă la nou, sunt interesată de optimizarea şi îmbunătăţirea relaţiilor şi comunicării interumane. Îmi plac oamenii, ador lucrurile bine făcute şi pun pasiune în ceea ce fac. Consider că sunt cele mai bune metode de a te cunoaşte şi de a te face să te simţi bine cu tine însuţi. Pot spune că aceste lucruri mă caracterizează, sunt cele care mă determină să mă autoanalizez mereu şi să mă dezvolt continuu.

 

Accept provocările contructive în direcţia mea de drum, ştiind că doar ieşind din zona de confort pot progresa. Pasionată de educaţia non-formală, mă concentrez mereu pe nevoile clienţilor şi pe dezvoltarea unor soluţii personalizate pentru obţinerea rezultatului dorit! Citatul preferat: “Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci”.

Renunță la focusul pe probleme și concentrează-te pe soluții.

Programul MASTER YOURSELF poate fi soluția ta!

Bine ai venit!