Emoții din perspectiva NLP

16 decembrie 2021, ora 19:00

Modul în care noi comunicăm cu noi și cei din jurul nostru ne creează stările noastre interne. Cu cât noi ajungem să fim mai conștienți de stările pe care le avem, cu atât putem să le gestionăm mai bine. Iar asta ne va face să fim mai sănătoși și fericiți cu viața pe care o trăim.

A te maturiza din punct de vedere emoțional înseamnă să înțelegi modul în care noi oamenii dăm sens propriilor experiențe de viață. Odată ce înțelegem modul în care facem acest proces în mintea noastră, ne oferim puterea de a alege cum răspundem la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. 

Știai că:

0 %

din carierele profesionale sunt distruse distruse din motive legate de competențele emoționale: incapacitatea de a rezolva probleme interpersonale, de a face față perioadelor dificile sau conflictuale , lipsa încrederii în sine sau incapacitatea de a se adapta la schimbare

Omului îi poate fi luat totul, dar nu şi ultima dintre libertăţile omeneşti: aceea de a-şi alege atitudinea într-un anumit set de circumstanţe, de a-şi alege propriul fel de a fi.

Victor E. Frankl

Ți s-a întâmplat și ție să faci genul acesta de afirmații?

Dacă ai răspuns cu DA la oricare dintre afirmațiile de mai sus, înseamnă că ești dependent de cei din jurul tău, iar aceștia exercită o influență foarte mare asupra ta.

Ei bine, cei care reacționează emoțional la situațiile sau persoanele din jurul lor sunt pe pilot automat, iar asta este în dezavantajul lor.

Dacă vrei să știi:

Te invit cu drag la acest webinar GRATUIT în care vei afla:

Cum să aduci mai multă conștientizare în viața ta

O mai bună înțelegere a propriei persoane

Cum să folosești în mod eficient limbajul

Renunță să mai fii captivul propriilor emoții și preia controlul asupra modului în care acționezi

Când are loc următorul webinar?

16 decembrie 2021, ora 19:00

Crede că POȚI și deja ești la jumătatea drumului!

Cine sunt eu?

Simona Chirila NLP dezvoltare personala emotii

Simona Chirilă

Psiholog

Trainer

NLP master coach

Consilier dezvoltare personală

Fire optimistă, creativă şi deschisă la nou, sunt interesată de optimizarea şi îmbunătăţirea relaţiilor şi comunicării interumane. Îmi plac oamenii, ador lucrurile bine făcute şi pun pasiune în ceea ce fac. Consider că sunt cele mai bune metode de a te cunoaşte şi de a te face să te simţi bine cu tine însuţi. Pot spune că aceste lucruri mă caracterizează, sunt cele care mă determină să mă autoanalizez mereu şi să mă dezvolt continuu.

Accept provocările contructive în direcţia mea de drum, ştiind că doar ieşind din zona de confort pot progresa. Pasionată de educaţia non-formală, mă concentrez mereu pe nevoile clienţilor şi pe dezvoltarea unor soluţii personalizate pentru obţinerea rezultatului dorit! Citatul preferat: “Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci”.

Dacă ai citit tot ce am scris până acum, înseamnă că vrei și tu să fii mai pozitiv, să te simți mai confortabil în relația ta cu tine și cu cei din jur, totul pentru a duce o viață fericită și în armonie. Iar tu îți dorești aceste lucruri nu-i așa?

Ceea ce alegi să faci chiar ACUM îți poate modela destinul!