fbpx
Logo_All-12

Întâlnire cu tine

Mindfulness Mediation & Hypnosys

Program GRATUIT

Învață și exersează alături de mine cum să îți folosești puterea extraordinară a subconștientului tău pentru a obține rezultatele pe care le dorești în viața ta.

Reduci stresul & anxietatea

Atât stresul mental cât și cel fizic duc la o creștere a nivelului de cortizol (hormonul stresului), iar acesta la rândul lui influențează calitatea somnului, poate duce la oboseală și creșterea tensiunii arteriale. Un nivel redus al stresului duce în mod automat la scăderea anxietății

Focus & gestionarea gândurilor negative

Înveți să extinzi nivelul de concentrare. Odată cu creșterea acestui nivel, crește automat atât flexibilitatea mentală cât și performanța personală.

Dezvolți "self-awareness"

Dezvolți o înțelegerea mai bună a propriei persoane, înveți să te cunoști, să te înțelegi și să relaționezi mai bine cu cei din jurul tău. Odată ce înveți să recunoști gândurile care nu te susțin poți să creezi modele mai constructive de gândire.

Dezvolți sănătatea emoțională și gestionezi gândurile negative

Reduci considerabil a gândurile negative și crești numărului de gânduri care au legătură cu starea de calm și relaxare

Scopul meditației nu este acela de a-ți controla gândurile, ci este acela de a te opri din a lăsa gândurile să îți mai controleze viața.

Mă întreb, cum ar fi viața ta dacă ai învăța să fii mai prezent și mai conștient?

Imaginează-ți că vorbești cu cineva și în timp ce faci asta, ești atent la gândurile care îți vin în minte, le filtrezi, le analizezi și ignori criticile și judecățile care nu te susțin în procesul gândirii.

Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă ai renunța să mai trăiești în baza impulsurilor și ai ajunge să fii conștient de ceea ce gândești, spui și faci.

De ce un astfel de program:
 • Pentru că situația actuală prezentă în lume și în țară cere astfel de intervenții;

 • Pentru că fiecare dintre noi are nevoie de susținere, cu atât mai mult în aceste vremuri;

 • Pentru că avem nevoie să ne păstrăm "mintea întreagă";

 • Pentru că a crescut alarmant numărul atacurilor de panică, depresiilor și al divorțurilor;

 • Pentru că vreau să dau din ceea ce știu și practic cu succes în relațiile cu clienții mei;

Învață cum să îți îmbunătățești viața, sănătatea și fericirea
Care sunt beneficiile participării la un Program de Mindfulness Meditation?
 • Reduce stresul și anxietatea

 • Reduce impulsivitatea (în adicții și în "poftele nebune")

 • Calmează mintea stresată și agitată

 • Dezvolți autocontrolul gândurilor îngrijorătoare

 • Ajută în situații precum insomnia și depresia

 • Îmbunătățește calitatea somnului

 • Crește nivelul rezilienței personale

 • Crește nivelul de optimism și fericire

 • Înveți să dezvolți iubirea de sine

 • Ajută la îmbunătățirea relațiilor de cuplu, cu propii copii și alte persoane importante din viața ta

 • Dezvolți starea de bine și liniște interioară

Oare care dintre beneficiile de mai sus sunt mai importante pentru tine? Sau poate că îți dorești să ai o performanță personală sau profesională mai bună? Dacă da ... află că și în această situație, meditația este un aliat de nădejde.

Ce este Mindfulness?

Și totuși, ce este MINDFULNESS? Mindfulness înseamnă să devii observator, adică să conștientizezi momentul prezent, fără să judeci, fără să critici și fără să etichetezi. Pare simplu? Însă nu este deloc așa…

Mindfulness înseamnă un stil de viață sănătos.
Mindfulness este o abilitate pe care poți să o dobândești prin exercițiu și practică.
Mindfulness înseamnă să devii autentic, să trăiești în armonie cu propriul Sine și nu în baza propriuui Ego sau a strategiilor de coping nesănătoase pe care le-ai dezvoltat de-alungul timpului.

De aceea, dacă ai obiceiuri care nu te susțin (și sincer, chiar toți avem astfel de obiceiuri, fie că vrei sau nu să recunoști), mindfulness este o modalitate extrem de simplă, utilă și plăcută pe care o poți folosi pentru a întrerupe gândurile și chiar comportamentele distructive.

MEDITATIA este o practică extrem de veche care te ajută să mergi în interiorul tău și să intri în contact cu Sinele tău profund.

Meditația în sine este un antrenament al minții și al inimii, astfel încât să devină mai receptive la momentul prezent și astfel să extinzi nivelul de conștiință. În esență, scopul principal al meditației este să aducă mai multă claritate mentală, relaxare fizică, psihică și emoțională.

Și care este diferența dintre Meditație și Mindfulness?

Putem spune că mindfulness este o formă de meditație și în același timp putem afirma că practica mindfulness nu este neapărat meditativă. Interesant jocul de cuvinte, dar și ce ascunde în spate 🙂

De ce spun asta?

Pentru că s-ar putea să fii complet prezent în acest moment, fără să ajungi neapărat la o stare meditativă. Prin mindfulness, poți să fii prezent la acțiunile și comportamentele minții, în timp ce meditația și hipnoza te ajută să schimbi procese mentale.

Și dacă ar fi să le îmbinăm pe cele două, Mindfulness Meditation ar însemna să te concentrezi asupra gândurilo, emoțiilor, acțiunilor și comportamentelor tale fără nici un fel de preconcepție, critică, etichetă sau judecată.

În plus, la ceea ce am spus până acum, adăugăm și elemente de hipnoză.

De multe ori am întâlnit oameni care se speriau când auzeau de hipnoză și de transă. Însă ceea ce nu știau acești oameni este că noi experimentăm frecvent astfel stări, doar că nu le dăm atenție. Ai auzit de “transa șoferului“? Dacă nu, cu siguranță ai văzut vreun film în care ai fost complet acaparat de ceea ce se întâmpla acolo.

Practic, într-o astfel de stare. creierul nostru emite  unde cerebrale care îi permit să devină foarte sugestibil; acesta este motivul pentru care mesajele pe care le auzi în astfel de momente devin sugestii pentru mintea subconștientă și au capacitatea de a schimba comportamente. 

Cum ar fi să alegi să lucrezi conștient cu subconsțtientul tău?

Fii foarte atent la gândurile tale, fiindcă acestea îți vor ghida viața!

Vreau să îți imaginezi că și viața, poate fi la fel ca și apa murdară: dacă renunți să mai arunci lucruri inutile în ea, devine limpede și curată. Așa că, întrebarea mea pentru tine este următoare: Vii alături de mine în programul GRATUIT?

Poți să alegi să găsești motive și scuze pentru care nu poți să participi, sau pur și simplu iei decizia pentru tine și te ții de treabă. De tine depinde.

Cum poți să participi?

Întâlnirile se defășoară LIVE pe Zoom, luni seara din 2 în 2 săptămâni de la ora 19:00. 

Ca să primești link-ul de Zoom, tot ce trebuie să faci este să devii mebru în comunitatea mea.

Cum devii mebru? Fie te abonezi la newsletter și primești link-ul pe e-mail, fie te înscrii în grupul meu fe Facebook “O nouă gândire cu Simona Chirilă”.

Deși este un program gratuit, eu personal îl tratez cu maximul de seriozitate, pentru că îmi doresc ca tu să ai parte de tot ce e mai bun.

Câteva reguli importante:

Pentru că vreau ca tu să ai parte de un cadru sigur, am creat câteva reguli care să ne ajute să desfășurăm acest program în cele mai bune condiții posibile, iar acestea sunt următoarele:

La ora 18:50 link-ul va fi activ și odată ce il vei accesa, vei intra automat în “waiting room” de unde vei primi acces la întâlnirea noastră.

După ora 19:05 min nu mai permitem accesul la această întâlnire. De ce? Întâlnirile durează în medie 30-40 min, iar dacă pierzi 10 min, nu vei putea experimenta acest proces ca și cei care sunt de la început.

Eu personal cred că dacă îți dorești cu adevărat să fii prezent, o să reușești!

Îți recomand să intri în întâlnirea DOAR dacă ești 100% prezent și atent la ceea ce vom face.

Nu este recomandat să accesezi această întâlnire dacă ești în trafic sau desfășori alte activități care necesită atenția ta. De aceea, îți recomand să te retragi într-un loc liniștit și să îți pui telefonul pe modul silențios.

Mai mult decât atât, cred că și cei apropiați ție vor înțelege dacă le spui că ai nevoie de jumătate de oră să îți încarci bateriele. Ulterior vei reveni în mijlocul familiei cu mai multă energie și chef de viață. E mai ok dacă procedezi în acest mod, nu-i așa?

Atunci când camerele sunt pornite, ne vom putea conecta mai bine, iar eu simt că vorbesc cu omul din spatele camerei și nu cu pictogramele de pe laptop.

Așa cum pentru tine este important să mă vezi și să mai auzi în același timp ca să poți să simți că suntem împreună, același lucru este valabil și în cazul meu.

Nu este nevoie să fii aranjat sau să ai un decor deosebit în spate. Nu acesta este scopul întâlnirii noastre.

Fiecare vine pentru el și face meditația pentru el, nu pentru ceilalți. Încă din acest punct te invit să renunți la nevoia de a primi aprobarea celorlalți, pentru că aceasta nu va fi altceva decât o piedică în calea dezvoltării tale!

Un cuvânt de final ...

Dacă tu consideri că aceste condiții sunt prea mult și nu ești dispus să le respecți, este ok. Îți respect părerea. și ai tot dreptul să alegi să nu participi.

Scopul meu nu este să adun cât mai mulți oameni în aceste întâlniri, (deși trebuie să recunosc faptul că mi-ar face mare plăcere). Scopul meu este să lucrez:

 1. în primul rând cu acei oameni care vor să lucreze cu mine și
 2. în al doilea rând, cu oameni care înțeleg că respectarea unor anumite reguli ne va susține în  realizarea cu succes a acestor meditații.

Timpul este poate cea mai importantă resursă a noastră

Atât timpul meu cât și al tău este prețios, așa că hai să îl folosim în cel mai productiv mod posibil!

Bine ai venit!