fbpx
Se pare că FRICA este cel mai mare obstacol,
care îi împiedică pe oameni să facă lucruri extraordinare,
și să devină cea mai bună versiune a lor!
Acest program te susține să înțelegi mecanismele ascunse ale fricii și să înveți modalități practice prin care să lucrezi cu fricile iraționale
Pentru o clipă te rog să îți imaginezi cum ar fi viața ta dacă nu ți-ar fi teamă?
Ce ai face dacă ai renunța la toate fricile iraționale care îți tulbură gândirea?

Ori de câte ori încerci să faci ceva nou, să ieși din zona de confort sau să faci o schimbare în viața posibil ca  mintea să creeze gânduri de forma:

  • Dacă nu iasă așa cum îmi doresc …
  • Dacă nu o să reușesc …
  • Ce vor crede ceilalți despre mine …
  • Dacă eșuez …
  • Dacă nu sunt suficient de bun …

 

Fie că îți dai seama sau nu, aceste gânduri rulează într-un mod nu foarte evident, și din acest motiv uneori trec neobservate

Și iată ce spune cel mai recent raport Global Emotions Report realizat de către Gallup (una dintre cele mai mari și de încredere comapnii specializate în  realizarea sondajelor)

 

 

0

începând cu acest an lumea a atins cel mai mare nivel de stres din ultimii 15 ani. Și știi că FRICA este emoția care stă la baza stresului, nu-i așa?

De ce este important pachetul Psihologia fricii

Specialiștii în neuroștiință consideră că oamenii sunt unele dintre cele mai fricoase ființe de pe planetă deoarece avem capacitatea de a crea frica în mintea noastră, prin gândurile pe care le avem.

De multe ori, crezând că ne protejăm, noi de fapt ajungem să ne speriem prin simplu fapt că ne imaginăm cele mai sumbre scenarii posibile.

Frica este o emoție creată de minte pe baza unor amenințări reale sau imaginare pe care aceasta le percepe. Cel mai important aspect este să înțelegem că această frică este fondată sau nu în realitate.

Poți să alegi să fii o victimă a propriilor frici și anxietăți sau poți să alegi să dezvolți curajul

Ce primești în acest pachet:

Frica - curs online

Frica - dușmanul nevăzut

Frica este un sentiment extrem de puternic pe care îl resimțim. Motivul pentru care acest lucru se întâmplă este dat de faptul că noi oamenii am fost setați genetic să asociem frica cu supraviețuirea. Dar ești de acord cu mine când spun că nu toate situațiile de care noi ne temem ne pun în pericol supraviețuirea?

Este timpul să înțelegi care sunt mecanismele fricii, astfel încât să dezvolți metode și strategii noi prin care să te îndrepți către eliberarea din lanțurile acesteia.

Autovindecare

Stresul și anxietatea pot provoca o serie de probleme: de la dureri de cap, gât, spate și răceli, până la insomnie, probleme digestive sau chiar atac de cord.

Meditația autohipnotică de autovindecare te va ajuta să te relaxezi, să reduci nivelul stresului și astfel să reușești să activezi puterea de vindecare existentă în corpul tău.

Eliberarea stresului

Stresul este cauzat de o multitudine de factori cum ar fi: job-ul, relațiile cu cei din jurul nostru (familia, partenerul de viață, proprii copii, colegi etc), probleme finaciare, etc. Însă problema reală nu este dată de ceea ce se întâmplă în exteriorul meu, ci de modul în care eu gestionez situațiile stresante din viața mea.

Meditația autohipnotică de eliberare a stresului te face să fii mai relaxat în fața situațiilor stresante care apar în viața ta și automat să te simți mai bine în relație cu propria persoană.

Îmbunătățirea stimei de sine

Stima de sine începe să se formeze încă din copilărie, iar experiențele pe care le acumulăm de-a lungul vieții ne modelează stima de sine.

Autohipnoza sau meditația prin autohipnoză este o unealtă excelentă pe care să o folosești dacă ai stima de sine scăzută. Toate experiențele tale trecute, inclusiv gândurile, sentimentele și percepțiile asociate cu acestea, îți modelează în continuare stima de sine și tocmai de aceea această meditație auto-hipnotică îți va oferi impulsul de care ai nevoie pentru îmbunătățirea stimei de sine.

Cele mai comune frici iraționale:

Poți să alegi să fii o victimă a propriilor frici și anxietăți sau poți să alegi să dezvolți curajul

Acest curs te va ajuta să înțelegi cauzele ascunse ale fricilor, schimbările care apar în organism și în gândire și mai ales vei învăța câteva metode care să ajute la gestionarea fricilor iraționale.

Bine ai venit!