fbpx

Cum să nu te lași prostit de propria minte

Gândurile noastre ne oferă sau nu liniște interioară, ne susțin sau nu în crearea relațiilor pe care le dorim, și sunt cele care cauzează succesul sau insuccesul personal. Și toate aceste lucruri sunt valabile atât în viața personală, cât și în cea profesională.  

Gândurile tale determină relația pe care o ai cu tine și cu cei din jurul tău!

16 decembrie 2021, ora 19:00
0 %

Participă în mod GRATUIT la acest webinar, iar cei care stau până la final vor

Mintea noastră are o putere extraordinară, prin aceea că ne modelează realitatea astfel încât ea să se potrivească cu gândurile pe care le avem.

Prin gândurile noastre, noi putem crea o relație armonioasă cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

Vrei să știi:

Noi putem să avem relația de cuplu în care să ne simțim fericiți și împliniți sau dimpotrivă, putem coborî nivelul atât de mult încât să ajungem să credem că relația noastră de cuplu este un loc ostil și neprietenos. Iar între cele două extreme se pot situa mai multe niveluri la care relația de cuplu se poate situa.

Acest webinar se adresează doar celor care doresc să intre în controlul propriei stări. Totul pentru a trăi mai conștient, convinge și transmite informația într-un mod inspirațional.

Faptul că vii la acest webinar nu îți garantează succesul imediat, însă cu siguranță este locul ideal pentru a înțelege cum a apărut această frică și ce poți face în mod SPECIFIC pentru a finaliza cu succes aceste momente.

Te invit cu drag la acest webinar GRATUIT în care voi vorbi despre:

Care sunt cele mai mari capcane ale propriei noastre gândiri

Cum să adoptăm un mod de gândire care să ne susțină în tot ceea ce dorim să realizăm

Când are loc webinarul?

16 decembrie 2021, ora 19:00

Crede că POȚI și deja ești la jumătatea drumului!

Cine sunt eu?

DSC_1082_pp (spranceana corectata)

Simona Chirilă

Psiholog

Trainer

NLP master coach

Consilier dezvoltare personală

Fire optimistă, creativă şi deschisă la nou, sunt interesată de optimizarea şi îmbunătăţirea relaţiilor şi comunicării interumane. Îmi plac oamenii, ador lucrurile bine făcute şi pun pasiune în ceea ce fac. Consider că sunt cele mai bune metode de a te cunoaşte şi de a te face să te simţi bine cu tine însuţi. Pot spune că aceste lucruri mă caracterizează, sunt cele care mă determină să mă autoanalizez mereu şi să mă dezvolt continuu.

Accept provocările contructive în direcţia mea de drum, ştiind că doar ieşind din zona de confort pot progresa. Pasionată de educaţia non-formală, mă concentrez mereu pe nevoile clienţilor şi pe dezvoltarea unor soluţii personalizate pentru obţinerea rezultatului dorit! Citatul preferat: “Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci”.

Cine a întâlnit vreodată o relație de cuplu perfectă? Nu știu dacă există un cuplu perfect și nu cred că ideea de a ajunge să atingi perfecțiunea în relația de cuplu este un scop în sine. Cred că mult mai important este să reușești să evoluezi, să crești și să te dezvolți în armonie cu dorințele tale în timp ce ești în relația de cuplu.

Din păcate, situația globală actuală a dus la o creștere dramatică a ratei divorțurilor. De ce s-a întâmpalt asta? Oare chiar pandemia de Coronavirus este vinovată?

Din păcate, foarte multe cupluri aveau deja multe probleme nerezolvate în momentul în care pandemia s-a declanșat, iar aceste evenimente doar au accentuat sau au agravat chiar situația deja existentă.

Cred că investiția în propria persoană este cu adevărat singura investiție pe care nu o poți pierde niciodată. Iar atunci când îți stabilești o modalitate de gândire sănătoasă, când ești conștient de gândurile și reacțiile tale, poți să știi cum anume să aduci armonia în viața ta, atât pe plan personal cât și profesional.

Te invit la un eveniment extraordinar în care să faci primii pași în stabilirea unei gândiri care să te susțină!

Ceea ce alegi să faci chiar ACUM îți poate modela destinul!

Vino la acest webinar și dacă stai până la final, o să ai o surpriză:

Premii pentru dezvoltarea ta personală

  • ședințe individuale de coaching, consiliere și reprogramare mentală

  • cărți de dezvoltare personală, pe care să le citești cu drag

  • tot la finalul webinarului afli cum poți câștiga locuri GRATUITE la cursurile LIVE Master Yourself sau Master your Emotions!

*** Toate persoanele înscrise la webinar vor participa la tragerea la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați la finalul webinarului și este nevoie să fii alături de noi pentru a-ți revendica premiul. Dacă nu ești, vom extrage pe altcineva!

Alege să fii în acest webinar și să faci un pas important în dezvoltarea ta personală!

Contact

Bine ai venit!