fbpx

9 Pași în creșterea stimei de sine

9 decembrie 2021, ora 19:00

Probabil că ai auzit de mai multe ori până acum vorbindu-se despre stima de sine sau încredere în sine. Deși aparent par identice, sunt două concepte diferite, iar webinarul GRATUIT “9 Pași în creșterea stimei de sine” îți va clarifica definiv acest concept.

Foarte multe persoane își trăiesc viața raportându-se la propriile “eșecuri”. În acest webinar vei afla o perspectivă mult mai constructivă și utilă asupra ideii de eșec. Vei afla cum ar trebui să te raportezi la acesta, astfel încât stima de sine să nu îți fie afectată.

0 %

În urma unui sondaj realizat de Gallup, 89% dintre participanți au afirmat că stima de sine este foarte importantă pentru a reuși și a te bucura în viață.

Benefiiciile stimei de sine:

Renunță la gândirea negativă și învață cum să te apreciezi la adevărata valoare!

Lipsa stimei de sine poate duce la:

Faptul că ai stimă de sine ridicată nu îți garantează fericirea, însă cu siguranță este un factor esențial în atingerea ei.

Te invit cu drag la acest webinar GRATUIT în care vei afla:

Când și cum se formează stima de sine

Care sunt cei 3 pilonii de bază ai stimei de sine

Cum se formează programarea mentală în timpul copilăriei

Care este diferența dintre mintea conștientă și cea subconștientă

iar la final va fi o sesiune de întrebări și răspunsuri

Care sunt 3 dintre cele mai mari frici care distrug încrederea în sine

9 pași clari prin care îți poți crește stima de sine

Când are loc următorul webinar?

9 decembrie 2021, ora 19:00

Crede că POȚI și deja ești la jumătatea drumului!

Cine sunt eu?

Simona Chirilă

Psiholog

NLP Trainer & Life coach

TLT® Master Practitioner

Facilitator programe dezvoltare personală

Fire optimistă, creativă şi deschisă la nou, sunt interesată de optimizarea şi îmbunătăţirea relaţiilor şi comunicării interumane. Îmi plac oamenii, ador lucrurile bine făcute şi pun pasiune în ceea ce fac. Consider că sunt cele mai bune metode de a te cunoaşte şi de a te face să te simţi bine cu tine însuţi. Pot spune că aceste lucruri mă caracterizează, sunt cele care mă determină să mă autoanalizez mereu şi să mă dezvolt continuu.

Accept provocările contructive în direcţia mea de drum, ştiind că doar ieşind din zona de confort pot progresa. Pasionată de educaţia non-formală, mă concentrez mereu pe nevoile clienţilor şi pe dezvoltarea unor soluţii personalizate pentru obţinerea rezultatului dorit! Citatul preferat: “Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci”.

Dacă ai citit tot ce am scris până acum, înseamnă că vrei și tu să fii mai pozitiv, să te simți mai confortabil în relația ta cu tine și cu cei din jur, totul pentru a duce o viață fericită și în armonie. Iar tu îți dorești aceste lucruri nu-i așa?

Ceea ce alegi să faci chiar ACUM îți poate modela destinul!

Alege să îți crești stima de sine și o să muți munții din loc!

Bine ai venit!