Bine ai venit!

Cred cu tărie că învățarea este continuă și de aceea vreau să te FELICIT pentru că ești interesat de acest domeniu!

Programe Dezvoltare Personală

Programele de dezvoltare personală pentru adulți sunt de forma atelierelor și workshop-urilor on-line și offline și au drept scop: autocunoașterea, dezvoltarea și evoluția personală.

Training-uri & Cursuri Corporate

Creez și livrez training-uri și cursuri corporate care au drept scop evoluția personală și profesională a angajaților și au ca scop identificarea dezvoltarea potențialului uman la cel mai înalt nivel.

Consiliere & Coaching Individual

Ședințe private și personalizate, în care beneficiezi de cele mai utile tehnici și metode care te vor ajuta în găsirea resurselor personale pentru soluționarea problemelor sau atingerea obiectivelor.

Ce spun clienții

Simo, mi-ai oferit ceea ce aveam nevoie, fără să îmi dau seama, și acest lucru s-a întâmplat la momentul potrivit.

Anca

Mi-a plăcut tot. Ești extraordinară și participarea la acest program a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o!

Keep up the good work!

Mona

M-ai scos cu totul din zona de confort! Simona, îmi voi aminti de aceste 2 zile pentru tot restul vieții mele.

Roxana

Cine sunt eu?

DSC_1110-scaled.jpg

Simona Chirilă

Un moment de cotitură în viața mea a fost când am participat la primul  program de speaking complex, în cadrul căruia am avut câteva conștientizări profunde. Acela a fost practic , un moment în care am știut exact ce trebuie să schimb la mine și în ce direcție să mă îndrept.

Cu toții avem astfel de momente în viață. Important este să le recunoaștem și să le dăm sens prin gândirea și acțiunile noastre. 

Prin munca mea (cursurile, traingurile, programele de dezvoltare persnală și întâlnirile individuale cu clienții mei) doresc să aduc  CONȘTIENTIZARE în viața oamenilor, astfel încât să știe cum să preia controlul propriei vieți. Totul pentru fericirea, mulțumirea și împlinirea personală.

Îmi plac oamenii, ador lucrurile bine făcute şi pun pasiune în ceea ce fac.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi are un potențial fantastic care există într-o formă latentă. Problemele uneori ne copleșesc și ne este greu să găsim soluții reale.

Însă, cred că  atunci, când vei găsi persoana potrivită care să îți îndrume pașii, vei ajunge acolo unde îți dorești cu siguranță!

Ce spun cei care au participat la cursurile anterioare?

Am reușit să învăț să am mai multă încredere în mine. Mă bucur că am avut prilejul să fac parte din acest grup minunat. A fost o experiență din care am avut foarte multe de învățat.

T1_MY
Ana

Mi-a plăcut felul în care mi-a schimbat comportamentul, m-a făcut să conștientizez și mi-a schimbat starea de fiecare dată. Cred că punctul forte al acestui program a fost dat de energia care s-a creat în timp și de faptul că am putut să fiu deschisă. Simo, mi-ai oferit ce aveam nevoie, fără să îmi dau seama, și acest lucru s-a întâmplat la momentul potrivit!

T2_MY
Anca

În mare parte am rămas cu aproape tot ce s-a predat și discutat. Simona este minunată și foarte pricepută! Pregătește-te pentru data viitoare.

T3_MY
Gabriela

Rezulatele acestui program sunt resimțite foarte puternic și vreau să particip în continuare. Mi-a plăcut foarte mult modul de abordare, explicațiile detaliate, cursivitatea prezentărilor și exercițiile practice.

T4_MY
Ana

O experiență plăcută din care am avut multe de învățat. Vreau să particip și la alte cursuri pentru că mai am mult de lucru cu mine. Mi-au plăcut exemplele concrete, poveștile terapeutice, schemele, testele, explicațiile pentru tot ce îmi părea confuz și toate cunoștiințele Simonei.

T5_MY
Diana

Mi-au plăcut oamenii pe care i-am întâlnit, cunoștiințele pe care le-am acumulat, atmosfera primitoare, lejeritatea în exprimare și toate explicațiile primite.

T6_MY
Camelia

Mi-a plăcut totul: comunicarea încredere și liniștea pe care acest program mi le-au oferit

T7_MY
Ramona

Explicațiile și susținerea elegantă m-au ajutat foarte mult. Mi-a plăcut tot! Simo ești extraordinară și faptul că am participat la acest program a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o!

T8_MY
Mona
Scroll Up

Contact

RE-Programarea Mentală

Descarcă PDF-ul GRATUIT

Fi la curent cu cele mai noi informații

Abonează-te la Newsletter

Primește notificări despre cele mai noi informații și articole de la Simona Chirilă