fbpx

Termeni și condiții

Despre simonachirila.ro

Serviciile de pe website-ul https://simonachirila.ro sunt oferite de SC MTC MASTER FOR LIFE S.R.L., cu sediul în Timișoara, strada Martir Alexandru Ferkel Șuteu, nr. 1, județ Timiș, email: birou@simonachirila.ro , CUI 35887186, reprezentată legal de dna. Simona Chirilă.

Cum pot fi achitate serviciile?

Produsele și serviciile pot fi achitate, în funcție de metoda de plată specificată pe pagina produsului sau a serviciului, folosind serviciul de plată online securizată iPay de la Banca Transilvania, prin virament bancar sau în persoană.

Plata cursurilor și a workshop-urilor ONLINE

Cursurile și workshop-urile ONLINE pot fi achitate folosind serviciul de plată securizată iPay de la Banca Transilvania sau prin virament bancar stabilit de comun acord între SC MTC MASTER FOR LIFE S.R.L. și client.

Produsele în format digital pot fi achitate folosind serviciul de plata securizată iPay.

Plata cursurilor și a workshop-urilor OFFLINE

Cursurile și workshop-urile OFFLINE pot fi achitate folosind serviciul de plată online securizată iPay de la Banca Transilvania, prin virament bancar sau în persoană.

Politica de anulare

Anularea participării se face în scris la adresa de email contact@simonachirila.ro, cu titlul ”ANULARE PARTICIPARE – Numele cursului”

Perioada în care se poate anula participarea la curs este specificată pe pagina fiecărui curs/workshop/webinar plătit.

Dacă anularea participării este făcută în termenul specificat pe pagina cursului/workshop-ului/webinar-ului, suma plătită pentru participarea la curs va fi rambursată integral.

Anularea abonamentelor lunare sau anuale se poate face oricând în perioada plătită, abonatul va putea accesa în continuare platforma, până la finalul perioadei pentru care abonamentul a fost plătit.

Descărcarea produselor în format digital

Produsele în format digital poti fi descărcate doar după ce utilizatorul s-a autentificat. Lista produselor care pot fi descărcate se regăsește pe pagina Descărcări.

Bine ai venit!